vineri, 19 februarie 2010

Imbarbatare

Dragii mei!Inainte de toate vreau sa va spun ca v-am simtit lipsa in tot acest timp cat am lipsit de pe blog.Dar m-am gandit foarte des la voi,poate ca si de-asta mi-ati lipsit.Am lipsit cu un bun scop.Am fost si sunt implicat in lucrarea din biserica unde merg, cu partea tehnica ,as putea spune.Prin acest fel pot spune ca m-am apropiat mai mult de Dumnezeu,si am experimentat mai mult mana Lui la lucru.Mai mult decat atat lucrul pe care il fac ,ma face sa ma simt împlinit.Una pentru ca fac ceva pentru Domnul,si a doua, imi pot pune in practica, cunostintele pe care l-am acumulat atîta timp.A fost o peioada un pic altfel(nu spun dificila)pentru ca nu a fost ceva care sa imi de-a batai de cap.Din luna decembrie ramasesem fara lucru,si nu aveam ceva pe viitor,nici macar o promisiune undeva.Dar stiti ceva,nu mi-am facut griji ci am lasat pe El sa-mi poarte de grija.Pînă in acest an în biserica nu am fost chiar asa de cunoscut, doar cativa frati stiau ca ma pricep in domeniul tehnic, dar asta a fost de-ajuns.A fost sarbatoarea de 10 ani, fratii mi-au spus sa montez un video scurt de prezentare,cu evolutia bisericii in acesti 10 ani.In acelasi timp,ne-au trebuit si niste semne de carte personalizate (în ton cu serbarea)pentru a fi date membrilor.Pe linga acestea a fost nevoie si de niste inviatii pentru evanghelizare si felicitari pentru botezurile care au avut loc tot in aceaa seara.Una peste alta s-a virusat site-ul bisericii si uite cum m-am gasit in treaba pana peste cap.Dar slava Domnului ca totul a fost bine pînă la urmă.Toate acestea m-au facut sa ma minunez cat de bun este Domnull.Si am vazut ca atunci cînd îl las pe El sa lucreze,lucrurile merg asa cum trebuie,adica perfect.Imi vin in minte aceste versete din ieremia cap29:11 Căci Eu ştiu gîndurile, pe cari le am cu privire la voi, zice Domnul, gînduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.
Ier 29:12 Voi Mă veţi chema, şi veţi pleca; Mă veţi ruga, şi vă voi asculta.
Ier 29:13 Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima.Cu aceste versete vreau sa va imbarbatez.Da El asculta rugaciunile noastre,si vede inimile ce-L caută,si se lasă găsit.Aici gasiti site-ul bisericii pe care l-am terminat de curand.(Nu in totalitate,mai am ceva material de adaugat)iata si semnul de carte si celelalte lucruri la care am lucrat.Aceasta perioada in care nu am avut de munca pentru mine a fost prielnica si folositoare si ma bucur ca am trecut prin ea.

8 comentarii:

  1. Ai folosit timpul cu folos si vei primi rasplata de la Domnul nostru. Parca iti simt bucuria, caci este o mare satisfactie sa faci ceva pentru Domnul.
    O duminica plina de seninul binecuvantarii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit. Mă bucură mult faptul că nu ai renunţat la scrieri.

    Zile pline de iubire alături de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Doamna Elena, intr-adevar satisfactia si bucuria sunt mari!O zi cat mai placuta va doresc:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Geanina, eu iti multumesc de vizita:)sigur ca nu am renuntat la scris,simplu nu mai am asa de mult timp la dispozitie.Dar incerc:)O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Passion4God, iti multumesc de aprecieri si sa ne ajute Domnul sa ne vedem acolo:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mai e ceva dupa care m-am ghidat tot anul trecut si va fi si in continuare: "Nu purtati deci grija zilei de maine, caci ziua de maine se va ingriji de ale sale". Dumnezeu stie de ce avem nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Mihaeladr, cel mai corect ghid ce l-ai putut alege:)Intr-adevar numai Dumnezeu stie ce avem nevoie!O sera binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)