vineri, 18 decembrie 2009

E vineri,e poezie

dar in loc de poezie ,m-am gandit sa va urez ceva de sarbatori.Si nimic nu e mai bun decat o colinda:)si un gand din partea mea.
Cat de mult poate schimba aspectul un buchet de flori intr-o camera.Si daca un buchet de flori poate face atit de mare diferenta,ganditi-va cat de mult poate schimba un ,,buchet''de dragoste ,o inima trista.

8 comentarii:

 1. Superb colindul, mare ...Hrusca, dar si mesajul tau pe masura....O seara frumoasa ca sufletul tau iti doresc!Nasterea Domnului nostru sa -ti umple inima de pace si bucuria sa fie cu voi, familie binecuvantata!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cuvintele sunt de prisos atunci când Hruşcă atinge corzile chitarei sale. În acest anotimp, ca de fiecare dată, Hruşcă este cel mai potrivit, atinge corzi de suflet cu uşurinţă extraordinară...

  RăspundețiȘtergere
 3. -voi sunteţi un buchet ales de trandafiri,
  frumoşi,.. culeşi de către Domnul slavei parfumaţi,să colindaţi cu drag acest mesaj:
  -Un Fiu ni s-a dat, e- al nostru Împarat
  pe EL îl lăudăm si Lui ne închinăm!
  -Si noi azi ne unim în inimi vă primim
  cu drag să-L proslăvim pe Pruncul Sfânt
  Amin!
  -cu sărbători sfinte în tainice veşminte să staţi în aşteptare căci Mirele apare!

  RăspundețiȘtergere
 4. @Doamna Elena,nimic nu-i ,mai frumos decat o colinda spusa cu inima.Sicred ca Hrusca din aceasta cauza ne atinge inima,pentru ca o spune din inima.Pacea nasterii Lui sa ne umple pe toti in aceste vremuri zbuciumate.O zi cat mai frumoasa:)

  RăspundețiȘtergere
 5. @Cristian,nu pot decat sa fiu de accord cu tine prietene:)O zi cat mai placuta va doresc frumosilor!

  RăspundețiȘtergere
 6. @Vyky,de fiecare data cuvintele tale sunt imbarbatare si frumusete sufleteasca.Domnul sa binecuvinteze lucrarea care o faci:)O inima plina de fericirea nasterii Lui iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 7. In aceste zile inima nu are voie sa fie trista!
  Sa o obligam sa se muleze dupa evenimente majore, cum este nasterea Domnului!

  RăspundețiȘtergere
 8. @Marada,este cel mai important eveniment al omenirii,fara de care cred ca nici nu am mai fi existat.Rabdarea Tatalui ceresc cred ca ar fi ajuns la capat demult.E cel mai bun motiv de bucurie:)si cred ca inima tresalta de bucurie fara sa fie obligata:)O seara plina de bucurie sufleteasca iti doresc:)

  RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)