duminică, 8 noiembrie 2009

Final


Cu parere de rau spun ca am ajuns la finalul jocului ,,Asul de romb,,.Incepuse sa fie interesant.Dar regulile sunt reguli:)In orice caz mi-a facut placere sa impartasim,ganduri,zambete,cunostinte si sa avem un timp de calitate impreuna ca si prieteni virtuali.Multumesc tuturor participantilor pentru participare si vreau sa cred ca v-a facut placere si voua.

pentru tema ,,micul reporter,,castigatorii sunt;Elena Marin Alexe,Turisticus si Geocer.
iar castigatorii concursului sunt:
1.Simon Cristian
2.Elena Marin Alexe
3.Turisticus

Va felicit sincer,si astept cate un e-mail cu adresele fiecaruia pentru a va putea trimete premiile.Adresa mea de e-mail este mocanu_florin@yahoo.com O saptamana cat mai buna tuturor!

13 comentarii:

  1. Mi-a placut mult concursul...acum probabil o sa fie vreo zi, doua, ca si in cazul concursurilor organizate de Geocer, cand ii voi simti lipsa...au si concursurile astea modul lor de a mai uni oamenii intre ei...fie ei si asa departe...multumesc Florin si toate cele bune:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ...aceleasi sentimente le incerc si eu ca si Rappa_ru....si ma incearca o parere de rau ca acest tanar care scrie asa de frumos si merituos nu a castigat un alt loc....
    Seara placuta Florine , multa binecuvantare si multumesc , pentru-ca datorita acestui concurs initiat de tine am cunoscut un tanar cu care sper sa raman prietena.

    RăspundețiȘtergere
  3. Concursul a fost foarte captivant!Multumesc pentru tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. Florine iti multumesc pentru premiu.Mi-ai facut o surpriza tare placuta.Sa ai o saptamana plina de iubirea LUI!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari castigatorilor. Si tie, pentru organizare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau sa te mai rog ceva.Am nevoie sa te rogi pentru mine, impreuna cu sotia ta.Multumesc Florine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Florin, felicitari pentru concurs si mai asteptam si altele.
    In legatura cu premiul, multumesc, dar il cedez unui elev, la alegerea ta, dintre cei pe care ii cunosti si crezi ca il merita.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Andrei,se pare ca esti norocos:)Tocmai ti-ai castigat un mp4.Premiul 3 la care a renuntat Turisticus:).Astept un e-mail cu adresa ta de acasa ca sa ti-l pot trimete.O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Doamna Elena,in primul rand,multumesc de participare.In al doilea ,nu vad de ce nu ati ramane prieteni nu numai cu Andrei dar sicu ceilalti concurenti.Si premiul inca nu l-ati primit.Smile-urile au fost o mica surpriza.Premiul
    dvs. este un set format din camera web,casti si microfon pentru,bla,bla,bla pe mess:)Astept un e-mail ca sa va pot trimete premiul.O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cristian,iti multumesc de participare,si mai mult decat atat ma bucur cate-ai simtit bine in compania noastra:)Premiul tau este un Nokia 2330 clasic.Am primit e-maiulul cu adresa ta,dar te rog sa ai putina rabdare ca sa pun toate premiile odata.O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Geo,iti multumesc de aprecieri si de participare.O saptamana buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Te invit sa aduni 'o leapsa'de pe laplimbare.
    Spune daca ai primit e mail de la mine.
    O zi frumoasa si pace!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc mult! Inca odata, iarta-mi inflacararea! Eu sunt pasional in ceea ce fac! Poate din cauza zodiei...sunt scorpion!

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)