duminică, 8 noiembrie 2009

Vis si realitate




Printre ganduri fugare si amintiri de-o clipa,printre vise si sperante, imi duc viata spre spatiul infinit care casca gura ca un abis inghitind totul in cale.In mintea mea se invart ametitor idei si ganduri prinse unele de altele ca un amalgam de culori laolalta,care se deosebesc ca si nuanta,dar care nu au radacina,si totusi incearca sa iasa la suprafata ,precum o floare plapanda cauta sa iasa la lumina dintre buruieni.Las aroma placuta de expreso sa ma plimbe printre amintiri,in aceasta dupa-amiaza placuta si linistita si incerc sa-mi fac ordine in camara cu vise.Visez la multe,dar fac putine din cauza timpului limitat,care trece pe langa noi asa de repede,parca razandu-ne in fata de cat de trecatori suntem.Imi amintesc cu nostalgie ,de prima zi de nastere pe care am sarbatorit-o aici intre straini acum 11 ani.Sarac in bani,dar bogat in inima.Bucuria de afi printre oameni care sa te pretuiasca ca prieten nu se cantareste nici in aur si nici in bani.Eram un pusti pe atunci cu pofta de viata si cu vise mari.Acum timpului incepe sa-si faca simtita prezenta ,lasand in trecerea lui un pic de argint pe la tample,cateva riduri,mai o durere de spate,dar si o mare implinire;familia!Acest vis nu mai este,pentru ca am realitatea langa mine,si aceasta ralitate ma implineste.Un locusor al meu,unde ma simt acasa,aici pe pamant,este in sanul familiei.Cand ajungi sa intemeiezi o familie,ajungi sa ai un scop in viata.Simti ca traiesti cu un folos,iar daca Dumnezeu binecuvinteaza o familie cu copii,acesti copii sunt verigi de legatura adaugate in lantul casniciei,facand totalul,complet!Imi amintesc cand s-a nascut fetita noastra.Cat stress,cata alergatura,dar rezultatul nu se poate descrie in cuvinte.Cand veneam seara obosit de la munca,un simplu zambet de copil era de ajuns sa uit tot ce a fost greu in acea zi.
Pretuiti familia!
Acest articol este scris in cadrul concursului,,Asul de romb,,In afara de mine vor mai participa si:
Geocer,
Simion Cristian,
Gamalia,
Rappa_ru,
Elena Marin Alexe
Turisticus.
Daniel Mihai,
Iulia,

7 comentarii:

  1. In aceasta zi de toamna tarzie, mi-ai luminat sufletul cu postarea ta, rupta din realitatea traita in valmasagul vietii de zi cu zi.
    Sa fiti fericiti ca familie si sa va infloreasca "bobocelul" frumos!
    Urari de bine de la Vrancea cu iubire din IUBIREA lui ISUS!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte adevarat...toate cele bune si numai bine, tie si familiei tale:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ganduri sensibile si calde, miresme de intelepciune, adieri de dragoste...ce frumos Florin :)...

    Fie ca peste zeci si zeci de ani sa suradeti fericiti amintindu-va de toate momentele parfumate cu dragoste si bucurie care au facut sa straluceasca zilele casniciei voastre...

    Dumnezeu sa va binecuvanteze !

    RăspundețiȘtergere
  4. @Va multumesc doamna Elena si ma bucur ca v-a placut ce am scris.Bobocelul nostru are acum 4,5ani si e domnisoara de acum:)O saptamana frumoasa va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Multumesc de vizita Andrei,numai bine si tie.O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Mary,iti multumesc de gandurile tale calde la adresa noastra,si iti intoarcem cu dragoste aceleasi ganduri.Sa te bucuri de familia ta in toate clipele vietii tale,prin dragostea lui Isus.O saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)