sâmbătă, 3 octombrie 2009

Update intalnirea bloggerilor din Atena

Vesti bune dragii mei!Azi am luat legatura cu patronul campingului unde urmeaza sa aiba loc intalnirea bloggeristica.Totul e ok,si ma bucur mult ca deja ideea mea a inceput sa prinda contur:)M-am gandit si la alte chestii ce tin de aceasta intalnire.De exemplu cum sa nu murim de foame:)))Ingrediente o sa cumparam,dar bucatari-bucatarese?:)Asa ca m-am gandit sa organizez un concurs de gatit pe perioada cat o sa stam acolo.In functie de cate persoane se vor aduna,ne vom grupa in fiecare zi cate 2-3persoane la libera alegere,si vom gati pentru ceilalti care vor juca si rol de juriu.La premiu o sa ma gandesc eu:)Mai sunt bai de facut la mare,noul muzeu de pe Akropole de vizitat,turul orasului intr-un autocar cabrio,discutiile noastre despre blogosfera,proiecte,idei,jocuri de echipa,ideile voastre pe care in ca le astept:)si altele.Ma gandeam si la posibilitatea pentru cei care nu pot pleca din sanul familiei din cauza obligatiilor de familie,daca posibilitatile le permit, pot veni si insotiti.Pentru copii daca vor fii,s-a oferit cumnata mea sa aiba grija de ei cateva ore pe zi pentru a va putea relaxa.Are studii si experienta in domeniu ,precum are si experienta si in organizarea de tabere.Sambata viitoare o sa merg sa ma intalnesc personal cu proprietarul taberei pentru a stabili detalii precum, perioada in care va avea loc intalnirea,durata ei si care o sa fie concret costurile,Vreau parerea voastra in legatura cu perioada in care sa aiba loc aceasta intalnire care sa se cuprinda intre august-inceput de septembrie,vreau parerile voastre.Fiecare parere conteaza!Precum si durata acestei intruniri?Eu m-am gandit la o saptamana,voi ce spuneti?Astept comentariile voastre pe aceasta tema si voi afisa si 2 sondaje pentru a vedea care ar fi perioada favorabira si durata ei conform parerilor voastre. Va doresc un wekeend cat mai placut!

25 de comentarii:

  1. Urrraaa! Abea astept intalnirea! Vorbesc foarte serios!
    Parerea mea e ca intalnirea ar trebui sa aiba loc la inceput de septembrie. Ideea cu gatitul e geniala! ( apropo, sunt o bucatareasa convinsa, asa ca abea astept intrecerea!)

    te felicit pentru initiativa! Si daca totul iasa bine, sunt convinsa ca intalnirile se vor repeta!
    Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca as vrea sa paritcip si eu chiar daca nu fac parte din gasca. Ideea mi se pare faina. Ar fi frumos prin vara dar nu am preferinte. Ideea este oricum foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Alina,wellkome to party:))Cu tine ca bucatareasa,sunt convins ca totul o sa iasa bine:)O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alboosh,daca nu ai vazut,chiar faci parte din gasca.Vezi lista dinjos de postari.O zi super!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine suna!Felicitari pentru idei!Imi pare rau ca nu pot sa particip si eu-pitica mea e mult prea mica pentru a putea merge cu ea.Dar la a doua intalnire promit ca gatesc eu:)
    O duminica frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Brian Adams! Foarte tare melodia!
    Thank you!!!!

    Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Florin, imi doresc din tot sufletul ca intalnirea noastra sa fie un real succes si dupa cum stii te sustin neconditonat in tot ceea ce faci in acest sens. Cand ai nevoie de mine, stii unde sa ma gasesti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Superba melodia Florin, iti doresc o seara frumoasa ...

    RăspundețiȘtergere
  9. @Miki,si mie imi pare rau ca nu poti veni.Poate o sa gasesti o cale pana la vara:)O saptamana superba iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Orianda,am pus aceasta melodie pentru ca atunci cand o ascultam sa ne aduca aminte ca sunt scopuri in viata pentru care merita sa lupti asa cum spune si melodia!O saptamana plina de bucurie iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Geo,eu o vad ca si implinita prietene,si stiu ca ma pot baza pe tine la nevoie.Ai toata stima mea.O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Mary,eu iti multumesc de vizita!O seara si o saptamana binecuvantata de El cu tot ce ai nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai daca ne ajuta Domnul, eu zic ca in perioada aceea va fi bine si voi fi trecut si eu cu bine de examene:)...asa ca daca totul merge conform planului si Domnul ne ajuta, eu zic ca voi reusi sa ajung in una din cele 2 perioade...e bine in oricare, zic eu...ganduri bune si o seara buna Compadvice:)

    RăspundețiȘtergere
  14. PERSOANA RESPECTIVA AMESTECA SI RELIGIILE.
    ORI ESTI ORTODOX ,ORI ESTI PROTESTANT.
    DAR SA LE AMESTECI PE AMANDOUA...
    NU ESTI DE FAPT IN NICI UN FEL ,CI INTR-O SITUATIE CONFUZA.

    RăspundețiȘtergere
  15. la concursul de gatit va recomand sa ma treceti la juriu. n-ati vrea sa mancati ce gatesc eu. ca perioada nu ar fi prea rau la incepututl verii ca sa fim bronzati... de revelion nu organizezi nimic? :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Planul tau este excelent pus la punct. Se vede treaba ca esti un bun organizator.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze prieten drag!

    RăspundețiȘtergere
  17. @Monica cred ca inainte de a trage concluzii despre ceva sau cineva trebuie studiat bine subiectul.Cred ca acea persoana este confuza si nu stie pe ce drum sa apuce,de ceea ar trebui indrumata dupa biblie inainte de toate,si dupa ceea mustrata daca continua tot asa.Nu pot spune prea multe nefiind in cunostinta de cauza.O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  18. @Rappa_ru,de ce nu ne-ar ajuta Dumnezeu?:)Am incredere ca vei lua cu bine examenele.Dealtfel ai dovedit ca esti un tanar talentat,nu cred ca o sa-ti puna probleme un examen amarat:))O zi frumoasa si tie!

    RăspundețiȘtergere
  19. @Ioana,Ioana,la placinte inainte!dar nu scpai tu asa de usor:))Gasesc eu ceva pentru tine:))O zi superba!

    RăspundețiȘtergere
  20. @Doamna Elena,va multumesc de aprecieri si sper sa fiu la inaltimea asteptarilor voastre.O zi binecuvantata va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  21. Pai nu am mustrat-o ,nici nu am jignit-o ,argumentarea mea ai vazut-o.
    Oricum fara ca Dumnezeu sa lucreze in inima si in gandirea ei ,„predicile „ mele sunt inutile.De aceea nici nu am pretentia ca intorc eu oamenii pe drumul corect.
    Pot doar sa-i fac unele observatii ,atentionari,restul depinde de ea si de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Pentru toate ne trebuie ajutorul Domnului, precum si increderea si stropul nostru de credinta...sunt sigur ca daca voi trage tare, El ma va ajuta sa obtin rezultatele pe care mi le doresc, precum si intrarea la facultate...pana la realizarea taberei, mai este ceva timp, asa ca sa ne vedem sanatosi acolo:)

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumesc de aprecieri si iti urez toate cele bune:)

    RăspundețiȘtergere
  24. de ce ati hotarat asa tarziu excursia? august septembrie? e deja trecuta toata vara atunci...

    RăspundețiȘtergere
  25. @Ioana,m-am gandit la acea perioada din cauza ca mai toti avem concedii,vacante,libere atunci.Dupa mine, e cel mai potrivit timp pentru a profita din plin de toate.Pe langa faptul ca vom discuta de-ale noastre despre bloguri,blogosfera,idei,proiecte,etc..vom putea face si o baie la mare,putem sa vizitam vreo ruina ceva,muzeu,un tur de oras.Si te asigur ca e perioada cea mai perfecta a verii,nici prea cald nici frig si te pori bucura in voie de soare fara sa fii prajit.Stiu e mult pana atunci,dar cred ca o sa se merite.Si mie mi-ar fi placut mai devreme,sau intre timp sa mai fi organizat ceva de craciun sau revel.Dar om trai si-om vedea:)

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)