joi, 24 septembrie 2009

stiri de ultima ora

Criza de caldura si apa calda

Astazi 5 ianuarie 2010,2000 de lucratori ce lucrau la centrala termica care aproviziona oarasul nostru cu caldura si apa calda au fost dati in somaj tehnic de catre firma care se ocupa de administratia acestei centrale.Cu datorii de peste 50000000 de euro la stat si avand de primit 75000000 de la rau platnici, firma a anuntat ca nu mai poate face fata datoriilor si este nevoita sa-si inchida portile lasand practic cei 2000 de lucratori pe drumuri!Primarul insasi coborand din ,,tronul ,,conducerii orasului pentru negocieri la fata locului.In urma constatarii problemei in cauza ,a decis inchiderea pe termen nelimitat a caldurii si apei calde in oras.Cetatenii nemultumiti, in semn de protest au barat drumul spre intrarea si iesirea din oras nelasand sa treaca nici macar camioanele de aprovizionare cu alimente si produse de folosinta zilnica.Situatia e scapata de sub control.Fortele de ordine nu mai pot face fata situatiei si deja primarul se gandeste sa ceara ajutorul garzii nationale.Reporterul nostru de la fata locului ne-a trimes un scurt video cu cetatenii atatati de aceasta decizie si iata solutia lor la aceasta criza.






Acest articol este scris in cadrul concursului "Sa aberam pe o tema data". In afara de mine, in cursul zilei de azi vor abera pe aceasta tema si ceilalti participanti si anume : Canguru,Cell61, , Daurel, Florin, Gamalia, Geocer, Giulia Szavo, Incertitudini, Iulia, Julie, Leo, Little Red, Nakudo, Orianda, Rappa_ru, Simion Cristian

23 de comentarii:

  1. cam aceeasi situatie este si la noi,numai ca asociatia noastra si-a luat lumea in cap si nu a mai platit la furnizori apa calda si caldura,sunt si la noi rau platnici dar majoritatea sunt la zi cu plata,a iesit un mare scandal,au venit cei de la primarie sa ne anunte ca avem datorii enorme de platit si cand le-am aratat toate chitantele care dovedesc ca nu avem datorii atat noi cat si mai toti oameni din scara au luat asociati la control iar ce au gasit si-au pus mainile in cap.o datorie de 40000000 lei veche.astai este romania uni fura alti indura.o zi minunata sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum se vede, situatia nu-i chiar asa de imaginara ! Chiar stau si ma intreb daca putem noi abera mai mult decat o poate face realitatea care ne inconjoara.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am inteles daca va fi primit preotul cu Iordanul...Adica: n-ar trebuie rupte chiar toate relatiile cu autoritatile!

    RăspundețiȘtergere
  4. Off romania mea.. Abia astept stirea asta - o da la Pro Tv de la ora 5 ?

    RăspundețiȘtergere
  5. realitatea intrece cu mult puterea noastra de a abera pe teme atât de serioase.

    RăspundețiȘtergere
  6. pffff.... situatia e de plans! Terminam cu aberatiile si rewvenim la realitate?! Ce?? Asta e realitatea!?
    Aiurea! Nu-mi place! Mai bine ma retrag! Raman in lumea aberatiilor!
    :))

    Romania, o tara de c...t!

    RăspundețiȘtergere
  7. imi cer scuze de erorile tehnice!Din cauza blogului nu a aparut video ce l-am adaugat la tema aberatiei:)!

    RăspundețiȘtergere
  8. *Carmen iti multumesc inca o data din inima de darul tau!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Gabriela,am vrut sa fie doar o aberatie,dar se pare ca am nimerit in realitate!Multumesc de vizita si te mai astept cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte exact articolul...cu cifre... sper ca l-ai verificat din trei surse! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. @Geo,din pacate asa este!Am fost batuti de realitate si la acest capitol!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Daurel,nu stiu despre preot daca va veni,cred ca mai bine ar sta la biserica, de bine de rau mai sunt cateva lumanari la care se poate incalzi:))

    RăspundețiȘtergere
  13. @Urzeala,fii cu ochii pe Protv!Incepe distractia:)

    RăspundețiȘtergere
  14. @Cell61,As spune o realitate apocaliptica!Din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Giuliaszavo,Din pacate realitatea ne-a luat-o inainte!Dar nu mi-e teama ,romanii sunt inventivi:)

    RăspundețiȘtergere
  16. @Alina,asa cum am spus,raman si eu in aberatie ca e mai cald:)))

    RăspundețiȘtergere
  17. @Julie,daca tot ai venit in vizita,ai adus poate vre-un brat de lemne sa punem pe foc in timp ce stam la taclale.Ca-i frig de-ngheata apele:))

    RăspundețiȘtergere
  18. @Simion,am verificat,corectat,postat!Sursele nu se divulga colega!:)))O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  19. REF Concurs:Scuze,din motive tehnice nu pot participa la concurs. Va rog sa radiati blogul. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. Wow... desfasurare de forte. Incepe sa imi placa scenariul tau. Una din asta pe bune in orasul meu si ajung reporter special.

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)