marți, 22 martie 2011

Conferinta online pe blogger?

Va salut cu drag prieteni virtuali!Zilele acestea se tot plimba o idee prin capul meu si nu-mi da pace:)Ma gandeam ca de atat timp corespondam prin intermediul scrisului, telefonului, messenger, etc...Pentru ca anul acesta am schimbat domeniul(m-am reprofilat pe informatica) Am de a face si mai mult cu lumea telecomunicatiilor, retele de internet, etc..Am descoperit de ceva vreme un program prin care se pot tine conferinte online de pana la n... persoane fara a fi nevoit sa dai cuiva id-ul tau de mess,e-mail, skype, etc... un avantaj destul de mare tanand cont ca aceste date se pot folosi in ziua de astazi pentru a iti sparge cineva contul de e-mail,mess ....Cu acest program te loghezi pe un server (dat de cineva cu drepturi de administrator,care de altfel iti va furniza si datele necesare conectarii , setarile se fac o singura data foarte usor )Procramul se numeste Team speak3 si il puteti cobora de aici unde de altfel puteti gasi si mai multe informatii.Ce spuneti?V-ar place sa ne auzim direct in timp ce boggarim?Daca da, imi asum responsabilitatea de a gasi un server pe care sa-l administrez si pe care pot intra doar persoanele inscrise.Astept parerile voastre!O saptamana placuta tuturor!






P.S


Posibilitatile sunt nelimitate in intrebuintarea acestui program si este gratis!

5 comentarii:

  1. Buna Florine! Eu am deja pe calculator un program tot gratuit se numeste skype si mi l-a pus fiica mea.Vorbim si ne vedem daca vrem cu orele...
    Incearca-l si tu.Se gaseste pe google si cu usurinta se instaleaza.
    Eu nu ma pricep, sunt la fel ca acum doi ani.In afara de scrisnu prea am habar si-mi vine tare greu caci nu stiu bine engleza.:)
    Imbratisari si binecuvantari de pe aici cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna sa va fie inima doamna draga,este vorba de cu totul altceva.Un program cu care putem vb in timp ce suntem online pe blog,ca la o conferinta pe skype dar cu un numar nelimitat de persoane,fara intreruperi sau alte probleme de genul care apar pe skype sau messenger.Mi-ar fi placut sa ne auzim in timp ce scriem ,blogarim sau avem de lucru la calculator.Calde urari de bine de aici de la Atena!

    RăspundețiȘtergere
  3. este interesant, doar ca ar trebui sa ne nimerim mai multi online, eu cel putin sant cam ocupat si doar seara tarziu intru cateva minute pe net.
    fii binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Florin ! Suna bine programelul, asa ca probabil o sa ii fac si eu o proba. La buna recitire, salutare si toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)