joi, 23 decembrie 2010

Sarbatori fericite

Inca un an a mai trecut pe langa noi,cu bune si rele. Chiar daca pentru unii din noi nu a fost un an bun plin de succesuri si impliniri,chiar daca nu am reusit sa ducem la bun sfarsit planurile nostre,sarbatoarea nasterii Domnului este de ajuns ca sa acopere golurile ramase.Haideti sa ne lasam umpluti de aroma acestor sarbatori ce ne imbie cu miros de cozonac proaspat si cantec voios de colindatori.Dar mai presus de toate sa ne lasam inima sa se umple de bucurie stiind ca undeva intr-un satuc din Bethleem acum 2000 de ani ni s-a nascut Mantuitorul!Sarbatori pline de caldura si fericire alaturi de cei dragi,va doresc tuturor si Domnul sa va binecuvinteze!

12 comentarii:

  1. Iti doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi.
    PS
    A trecut ceva vreme de la ultima ta postare.
    Cand ai timp o sa te rog sa ma ajuti la un itinerar prin Grecia pt jocul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va doresc un Craciun fericit si binecuvantat impreuna cu Sfanta Treime!

    RăspundețiȘtergere
  3. FLORINE!Pace si bucurie sa ca aduca in inimi mareata sarbatoare a Nasterii Domnului nostru ISUS HRISTOS!
    DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE INTREAGA FAMILIE!
    IMBRATISARI SINCERE DE LA VRANCEA!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Turisticus multumesc de urari prietene.Cu mare placere te voi ajuta:)Sarbataori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Multumesc din inima draga miki,si tie iti doresc ca sarbatoarea nasterii Domnului sa iti umple fiinta si casa de bucurie , pace si belsug de binecuvantari!Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Pacea si binecuvantarile Lui sa nu se departeze nicican de de casa si familia voastra draga Mary!Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Marada , iti multumesc de urari si iti doresc asemenea.Sarbatori fericite in sinul familiei iti urez cu caldura si pacea lui sa-ti invaluie sufletul in aceste zile de sarbatoare sfanta!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Draga doamna,Bucuria nasterii Mantuitorului nostru iubit ne uneste intr-un singur cant de bucurie.Osana in cer si pe pamant au cantat ingerii si oamenii odinioara,Osana si marire cantam si noi acum Pruncului Sfant!Doresc ca pace si binecuvantarile Lui sa va umple casa si masa.Calde si sincere salutari din Atena!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vreau cu acesta ocazie sa multumesc tuturor prietenilor ce ati fost alaturi de mine si in acest an si nu m-au uitat:)Sincere urari de sanatate, pace, bucurie si bunastare sa va umple inimile si casele!Domnul sa va binecuvinteze in toate!La multi ani si sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  10. Toate cele bune, un an nou cat mai implinit alaturi de sanatate si salutari:)

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)