duminică, 4 iulie 2010

Te rog Doamne!


Doamne ,venim inaintea Ta,
si te rugam sa ai mila de noi Doamne!
Nu iti intoarce fata de la noi,de la poporul roman
care sufera in aceste momente, de grele pierderi materiale si umane.
Dar mai mult decat atat, Doamne te rugam nu iti intorce fata de la Romania,pentru ca oamenii sa nu-si piarda si sufletul in valtoarea aceasta.Trezeste Doamne Romania!
Am vazut Doamne puterea Ta si maretia Ta,dar acolo unde Ai facut rana ,numai Tu o poti vindeca!
Alina te rugam durerea si suferinta celor care au trecut prin necaz, si intoarce-i cu fata inspre Tine si inspre cer.Fa-ne constienti ca nu mai este mult si vei veni sa ne i-ei de pe acest pamant, si trebuie sa fim gata in orice clipa de plecare.Ajuta-ne sa invatam din aceasta catastrofa, ca aici pe pamant toate sunt trecatoare si fuga dupa vant.Leaga-ne inima de cer pentru ca sa te putem lauda chiar si atunci cand trecem prin astfel de situatii.Suntem slabi si mici in fata puterii Tale, si de aceea te rugam sa te induri de noi.Ne incredintam in bratul Tau puternic si Te laudam pentru ca meriti,in Numele drag al Domnului nostru Isus,AMIN!

12 comentarii:

  1. Faptul ca simti si tu durerea poporului nostru ma face sa te admir iarasi, ca om deosebit. Fie ca rugaciunea ta alaturata cu a tuturor fiilor de Dumnezeu sa atinga scaunul de domnie al lui Dumnezeu si sa se reverse TREZIRE SPIRITUALA peste romani, oriunde s-ar afla ei acum. Amin.Pace si har peste toata familia ta.Cu dragoste prin Isus, Elena.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am rugat si eu impreuna cu tine Florin si am incredintat toate sufletele , intreaga tara , intreaga lume Indurarii Divine

    Doamne , te rugam Indura-te spre noi.

    Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate harurile Sale!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cum as putea sa nu simt cu fratii mei?Cand sunt in suferinta si in durere!Cum sa nu imi inalt gasul spre Cel ce poate vindeca?!Slavit sa fie Domnul care mi-a schimbat inima dintr-o inima de piatra in una de carne cu care sa simt pentru aproapele meu!Domnul sa i-a aminte la rugaciunile noastre doamna draga!Si sa stiti ca biserica Betel din Atena isi uneste rugaciunea cu ale noastre.Calde salutari cu drag de aici din Atena:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Mary,slavit sa fie Domnul a carui putere este nelimitata si care tine in mana toate resursele.El va da rezolvare la vremea potrivita!Pana atunci te salut cu caldura prietena draga:)Domnul sa te binecuvinteze cu cei dragi ai tai!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Marada, amin!Cai daca El n-ar fi fost,ce-ar fi fost viata mea?Spune o cantare,ce este atat de aplicabila in viata reala.Domnul sa te intareasca si sa te binecuvinteze!O saptamana buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multă suferinţă. Mă întreb adeseori care este cauza. Oamenii s-au schimbat, poate fi una din cauze.

    Să fie bine, linişte şi gândurile numai bune!

    Zi faină!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Geanina, e cauza principala!Oamenii si-au intors fata de la Dumnezeu si incearca pe forte proprii.Uite ce se intampla, cand omul i-a in mainile lui ,,haturile,,Doamne ajuta sa fie bine!O zi faina si tie iti doresc:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma alatur rugaciunii tale din tot sufletul o seara binecuvantata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa te auda Dumnezeu si sa nu-si intoarca fata de la noi, romanii oriunde ne-am afla!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Ely,Domnul sa ne auda!O duminica binecuvantata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Miki,Domnul i-a aminte la rugaciunile copiilor Sai, daca sunt venite dintr-o inima curata si facute cu credinta.Domnul sa te binecuvinteze!O saptamana minunata iti doresc:)

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)