marți, 27 iulie 2010

Salutari

Va salut din Timisoara dragi prieteni:)!Dupa 2 ani de absenta vin din nou in vacanta in Romania.S-au schimbat multe,multe au ramas la fel.Mentalitatea oamenilor a ramas cam aceias,dar vad ca se incearca totusi, asta e semn bun:)Ma intrebat amicul Geo cu cateva zile in urma, ce se mai aude cu tabara bloggeristica?Am intrebat odata pe la sfarsitul lui aprilie, cine mai este interesat ?dar n-am primit nici un raspuns.Asa ca am luat tacerea ca pe un raspuns.Imi pare rau daca am inteles gresit,pentru ca mi-am dorit aceasta tabara.Acuma cred ca este tarziu,si mai ales ca nu stiu cine ar mai fi interesat.Saptamana viitoare voi fi din nou in Atena unde ma voi putea interesa.Poate intre timp primesc si un raspuns de la voi:)Va doresc toate cele bune si o saptamana cat mai placuta.

Cu stima Florin!

8 comentarii:

  1. Eu sunt in continuare interesat, tocmai de aceea ti-am si pus intrebarea. Sa vedem daca mai zice cineva ceva !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca te bucuri sa fii acasa in tara!
    Pai cu inundatiile astea cine sa mai doreasca tabara...mai ales ca salariile au scazut, sitotul se vede in negru.
    Eu as vrea din tot sufletul, dar cred ca trebuie sa fim mai multi nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. @De tine nici nu m-am indoit prietene:)Dar problema e ca daca o sa meregm numai noi 2 in tabara o sa ne plictisim de moarte:))).Mai asteptam oricum.Daca treaba e moarta,o sa iti recomand un alt loc in delta dunarii la o pensiune de lux a varului meu,la preturi foarte convenabile si cu tot confortul unde iti garantez ca o sa te simti de minune:)O zi buna amice!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Da doamna Elena,ma bucur sa fiu acasa sa-i vad pe cei dragi:)Omul intotdeauna a vazut lucrurile mai negre decat sunt.Vremurile sunt cu adevarat grele,dar noi le facem si mai grele.M-as bucura sa se organizeze aceasta tabara.Timpul este oricum inaintat si nu stiu ce perioada mai este disponibila.Deocamdata asteptam interesatii:).O zi cat mai frumoasa va doresc:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Amice, ai face bine sa mi-o recomanzi mai repede, caci tocmai sunt pe punctul de a "anvizaja" un sejur in Halkidiki, la jumatate de pret.

    RăspundețiȘtergere
  6. M-as baga si eu in seama apropos de tabara... ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Simion,inca ne mai trebuie cativa :)

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)