duminică, 27 iunie 2010

Binecuvantarile Domnului

Binecuvantarile Domnului, se reinoiesc in fiecare zi fata de noi si bunatatea Lui tine in veac!Dragii mei ce mai faceti? mi-ati lipsit:)Vreau sa va multumesc ca inca ma mai vizitati din cand in cand si va interesati de cum imi merge.Slava Domnului, imi merge bine si sunt sanatos pentru ca am un Dumnezeu viu care lucreaza si in care ma incred.Bunatatea Lui tine in veac si puterea Lui este fara de hotar!De aceea prin orice as trece, am indrazneala si tarie pentru ca acest Dumnezeu tine toate lucrurile in mana Sa, si le da pe toate la timpul potrivit.Va imbarbatez si vreau sa va intariti pentru ca orice ve-ti cere in numele Domnului vi se va da timpul potrivit, chiar in aceste vremuri grele,El tine in mana Sa toate rezursele necesare pentru un trai linistit.Nu va ingrijorati de ziua de maine pentru ca este a Domnului, ingrijiti-va sa aduceti slava Lui si multumiri pentru tot ceea ce aveti si pentru tot ceea ce vi se da.Si la noi in biserica lucrurile merg bine.Sa infiintat un cor barbatesc,un cor de copilasi, numarul copiilor creste spre slava lui Dumnezeu.
De curand am infiintat si un forum pe pagina bisericii,cei care doriti sa spuneti ceva, va puteti inscrie aici cu orice cont google sau yahoo,facebook.Acestea fiind spuse, va doresc o saptamana minunata la toti!

8 comentarii:

  1. Ma bucur de bucuriile copiilor lui Dumnezeu! Sa binecuvanteze EL, DOMNUL nostru biserica din ATENA.
    MARE DUMNEZEU AVEM!
    VA BINECUVANTEZ DE PE MELEAGURILE VRANCENE!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Binecuvantarile Domnului, se reinoiesc in fiecare zi fata de noi si bunatatea Lui tine in veac!"...asa e Florin ! ...iti multumim Doamne !

    Dumnezeu sa-ti binecuvanteze intreaga familie!

    RăspundețiȘtergere
  3. din fotografii se vede ca sante-ti o adunare frumoasa ,si binecuvantata!
    Domnul cu voi!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Domnul sa va binecuvinteze doamna Elena!Si EL sa binecuvinteze biserica Lui peste tot pamantul!Mult har si pace de la Domnul!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Mary, daca binecuvantarile Domnului nu s-ar fi reinoit si bunatatea Lui nu ar fi fost fara margini, cu siguranta am fi fost pierduti!Binecuvantarile Domnului sa se reverse din belsug peste casa voastra!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Slava Lui,prieten drag:)El face sa infloreasca aceasta biserica si cu mana Lui o ingrijeste.A Domnului sa fie slava!Calde salutari din Atena!

    RăspundețiȘtergere
  7. Off topic : amice, vezi ca a inceput sa ma intrebe lumea ce se mai aude cu tabara aceea bloggeristica din Grecia.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Prieten drag, aici si aici am intrebat cine mai vrea sa vina in tabara.Dar nu am primit nici un raspuns ,asa ca am luat-o ca pe un raspus negativ si am lasat-o balta.Imi facusem planurile pe unde o sa mergem si ce o sa facem,dar n-am stiut cine mai vrea sa vina ,si nu am mai dat avnsul pentru a ocupa tabara in perioada 1-15 august.Cred ca nici acum nu e tarziu,dar trebuie sa stiu sigur cine vine.O zi buna iti doresc prietene:)

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)