duminică, 14 martie 2010

Societatea în care trăim

Va salut cu drag, pe voi toți prietenii mei virtuali:)Am cîteva gînduri în seara aceasta , pe care aș dori să le împart cu voi, in legatură cu societatea în care trăim actual, și în general cu vremurile acestea de criza prin care trecem cei mai multi dintre noi.Îmi pare rău să văd că tot mai mult ne afundam în tăcere atunci cînd ar trebui să vorbim, și tot mai mult ne închidem în jurul persoanei noastre în dorința de-a crea un zid de siguranță din aceasta.Auzim la tot pasul vești care ne îngrijorează, ne revoltă ne fac să vedem un viitor sumbru.Am stat si m-am gîndit care sunt cauzele care determina societatea să trăiască in acest fel.Cei mai multi dintre noi cunoaștem că trăim vremurile de pe urmă, cînd pamîntul va ajunge la final.În această seară cîteva versete din Biblie mi-au descris cu exactitate aceste vremuri pe care le traim acum.2 Timotei cap 3 vers 1-7.Cît adevăr in aceste cuvinte!Vă rog să le cititi cei care aveti pe inimă s-o faceți, și vă aștept cu parerile voastre să discutăm si să ne incurajăm unii pe alții.

6 comentarii:

  1. adevarul adevarat ca ne c-am apropiem de vremurile apocaliptice!
    Deschidem ochii larg, ori ii inchidem definitiv?!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Alina, din cate se pare lumea inchide ochii intentionat!Ca sa le mearga bine,,zic ei,,O seara faina iti doresc:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Apocalipsa 3:11 Eu vin curând. Păstrează ce ai, ca nimeni să nu-ţi ia cununa

    RăspundețiȘtergere
  4. Grele vremuri, cu păcate de tot felul. Şi ce e mai rău că acestea se întâlnesc cu prisosinţă între creştini. Cred că ar trebui să fim mai mult pe genunchi şi de veghe...Şi să ne sprijinim unii pe alţii...Numai că noi avem altele de făcut...

    E un duş rece acest text biblic. Mulţumesc, Florin!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Kis,Sa ne ajute Dumnezeu!O seara binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Mariana , cu durere pe suflet marturisesc ca sunt de acord cu tine,Multe pacate si intalnite intre oameni ai lui Dumnezeu care ar trebui sa fie niste exemple.Dumnezeu sa ne ajute sa ramanem statornici si sa ne intareasca!O seara cat mai placuta:)

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)