marți, 26 ianuarie 2010

Dragii mei


Cred că vă datorez o explicație in legatură cu absența mea îndelungată:)In ultima vreme am fost în lipsă de inspiratie in ceea ce priveste scrisul pe blog,pentru că am avut mintea total ocupata cu alte lucruri.In curînd biserica de aici din care fac parte, sărbătoreste 10 ani de existență, și m-am implicat in organizarea acestui eveniment important, cu partea tehnică si grafică care mi-au ocupat mare parte din timp,dar care mi-a dat in acelasi timp si satisfactie pentru ca sunt rezultate pozitive in acest sens.Mai sunt cîteva zile pînă atunci, și sper cu ajutorul Domnului să iasă totul bine.Nu v-am uitat, și vreau sa stiți ca totul e ok,imi lipsiți:)iar dacă aveti nevoie de ceva, sunt aici,oricînd gata să vă ajut cu ce pot.

Cu stimă Florin!

11 comentarii:

  1. Sper ca ai primit emailul meu. Alegerea iti apartine si sper sa ne impartasesti bucuria sarbatorii cu ceva poze...
    O zi binecuvantata de la Vrancea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai, uite eu as avea nevoie de cate ceva : o masina BMW de ultima generatie, vreo 2 milioane de euro in cont si o vacanta de o luna de zile (cel putin) in care sa fac inconjurul lumii. Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Doamna Elena,mi-a placut foarte mult ceea ce ati modificat!Am combinat cele doua poezii(a mea si ce-a modificata)si rezultatul e superb.Va multumesc si Domnul sa va binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Geo,prietene:) o sa-mi dau toata silinta.Dar daca nu reusesc,nu mi-o lua in nume de rau:)Multumesc de vizita amice si iti doresc o zi cat mai placuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa va ajute Domnul sa cinstiti cum se cuvine evenimentul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Florin, Psalmdedor te asteapta cu un premiu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Marada,sa te auda Domnul!:)O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Mariana,iti multumesc ca te-ai gandit si la mine,dar sper sa nu de superi daca o trec in zilele urmatoare sa imi ridic premiul,pentru ca sa am timp sa-l distribui si mai departe.O zi minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Kis,Amin!O zi binecuvantata prietene!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mult succes in activitatea pe care o pregatesti si asteptam poze!

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)