joi, 31 decembrie 2009

A mai trecut un an

Dragii mei,a mai trecut un an,asa cum a fost el,cu bune cu rele,realizări eşecuri.Ma bucur ca acum la sfarsit de an,am inteles ca sunt multi oameni minunati care se luptă să facă bine.Imi amintesc cînd am inceput să fac primii paşi timizi in blogosferă,mi se părea ca nimeni nu mă aude,nu mă intelege şi totul imi părea fară rost,dar am continuat sa lupt.Împotriva indiferentei care imi dădea tîrcoale,urii care de multe ori a incercat să-şi facă cuib in inima mea,nepăsării care imi şoptea la ureche;tie ce-ti pasă?,durerii care m-a incercat ori de cate ori am văzut toate acestea măcinîndu-i pe cei din jur.Am incercat sa fiu prieten pentru cei care au avut nevoie de un prieten,frate pentru frate,amic pentru necunoscut,tata si sot in familie.Nu mi-a reusit tot timpul,căci si eu sunt om si mai greşesc.Dar sunt multumit ca Domnul mi-a dat puterea si intelepciunea sa recunosc atunci cand am gresit,mai greu, trebuie să recunosc căci sunt mai căpos din fire:)dar astfel am putut inainta spre momentul in care ne aflăm astăzi.In prag de 2010 simt ca nu mai sunt un fir de treistie care lupta in bătaia vîntului singur,pentru ca împreună cu voi prieteni dragi am devenit un intreg care luptă sprijinindu-se ca niciunul să nu cadă.Acum la sfîrsit de an,mă simt binecuvîntat.Nu că aş fi mai bogat decît anul trecut,sau mai sărac,nu ca am bani mai multi,pentru că nu am,si nu asta e fericirea.Sunt binecuvîntat pentru că v-am cunoscut,pentru că fiecare din voi aţi adus schimbări in viata mea.Si mai mult decît atît mă simt onorat ca lupt lupta cea bună alaturi de voi si asta mi-a întărit in credinţa in Dumnezeu şi m-a crescut in dragoste si bunătate.Doresc ca noul an să ne schimbe inspre mai bine şi cel mai important lucru spre această schimbare este Să-l lăsăm pe Dumnezeu să lucreze in noi.Schimbarea vine din interior si se reflectă in exterior.Inainte de a schimba lumea,trebuie sa ma schimb pe mine.Haideti să lăsăm in urmă tot ce ne trage in urmă,si să privim spre viitor cu optimism si credinţă.Domnul este aproape,haideţi să-L întîmpinăm cu o haină curată.Vă doresc să vă bucuraţi de toate schimbarile din viaţa voastră,şi ele să va schimbe inspre bine.La multi ani,sănătate si belsug de binecuvîntari sa va umple casa si masa!

P.S Am incercat să scriu tot timpul ceea ce am simtit,asa cum am simţit.Fără prea multe vorbe sofisticate si elegante,pentru a nu pierde esenţa.Vă multumesc că m-ati acceptat aşa cum sunt,iar dacă v-am greşit vă rog să mă iertaţisenyum
Cu stima Florin!

16 comentarii:

  1. LA MULŢI ANI, MULTĂ SĂNĂTATE, NUMAI BINE ŞI LA BUNĂ RECITIRE! POATE REUŞIM SĂ NE VEDEM ÎN GRECIA, AŞA CUM AM HOTĂRÂT LA UN MOMENT DAT!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un an nou cu adevarat sa intampine un om nou cu inima de iubire si dor catre Domnul.

    La cat mai multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti un om deosebit!
    Domnul sa va ocroteasca pe tine si pe cei dragi tie!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasă o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să te lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru tine o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
    Anul Nou să-ţi dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie.
    Tot ce îţi este de folos să se realizeze şi nimic să nu-ţi înnoureze "cerul" senin al vieţii!

    LA MULŢI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sinceritatea are menirea de a sparge toate barierele. Trebuie sa permitem Domnului sa duca la bun sfarsit tot ce a inceput in noi si sa ramanem sub ascultare de El ca sa ne fie bine.Multumesc pentru prietenie.Multumesc multFlorine!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cristian,la multi ani si tie prietene,si un an nou plinde impliniri!Si eu sper sa ne putem vedea la vara:)Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Lifer,sa ne ajute Domnul!La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Melissa,la multi ani si tie,tot ce iti dorescti in noul an:)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Mihaela,Dumnezeu ne aude,noi suntem dispusi Sa-l ascultam?:)Un an nou fericit cu multe impliniri si sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Marada,ma flatezi;;)Domnul sa-ti dea sanatate si un an nou cat mai bogat in binecuvantari si bucurii alaturi de cei dragi!La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Miki,la multi ani si tie si tot ce iti doresti in noul an:)

    RăspundețiȘtergere
  12. @Geanina, fie ca lumina Lui sa-ti lumineze sufletul si sa-l pastreze la fel de curat in noul an in care am intrat:)Fericire si belsug de binecuvantari iti doresc in sanul celor dragi!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Doamna Elena,Domnul sa va binecuvinteze cu sanatate si belsug de binecuvantari alaturi de cei dragi,si Il rog sa va pastreze asa cum sunteti,originala si inteleapta:)La multi ani!

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)