luni, 28 decembrie 2009

Bucuria Crăciunului

Ce frumos este Crăciunul atunci cînd îi intelegi adevarata insemnătate.Bucuria este de nedescris cand simti cum sărbătoarea naşterii Pruncului Sfînt iti umple inima.Si nicaieri nu se simte mai mult aceasta decît în sînul bisericii.Poeme,cantecele si zîmbete frumoase de copil,poezii,corul,ne-au încîntat ochii si urechile.A fost o seară frumoasă si la urmă s-a incheiat cu colind.Am fost vizitati de pastor si de dirijorul corului care împreună cu familiile lor ne-au adus si mai multa bucurie cu colinda lor:)si le multumesc.Iată cîteva momente din aceasta sărbătoare.

22 de comentarii:

  1. Un moment foarte frumos. Sa fie sanatosi si sa creasca mari copiii care v-au colindat. La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca au fost clipe minunate! Ma bucur pentru voi. Toate urarile mele de bine cat si binecuvantarile lui Isus sa fie cu voi la intrarea in noul an!

    RăspundețiȘtergere
  3. O, ce frumosi mai sunt micutii!
    Sa traiasca si sa fie sanatosi impreuna cu parintii si prietenii acestora!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca a fost cu adevarat emotionant ...si frumos...

    Binecuvantarile Nasterii Domnului sa se reverse asupra familiei tale Florin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tulai Doamne, ce de-a copchii! Daca mai erau vreo 4,5 devenea hitchcockiana treaba! ("Pasarile") :))
    Ce e frumos e ca au si cantat, ca de mozolit cu ciucalata la gura si tipat de placere prea am vazut! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase pozele cat mai ales (imi imaginez) atmosfera generala, creata acolo de acei micuti!
    Nu numai ca sunt convins, insa magia Sarbatorilor de Craciun este pe deplin asigurata de copii, deoarece fix acum 2000 de ani chiar Fecioara Maria a nascut pe Mantuitorul Iisus Hristosul,mantuitorul SUFLETELOR NOASTRE!
    Inca o data vreau sa urez (CHIT CA MA SA MA REPET), SARBATORI FERICITE si un an nou 2010 cu mult mai bun ca acesta!
    :o:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti doresc sa simti razele iubirii divine pe care El le trimite spre inima ta, si tu sa-i primesti iubirea cu bratele deschise, pline de caldura si gingasie, dragostea sa se cuibareasca in sufletul tau frumos si sa-l metamorfozeze intr-un crin alb cu sclipiri de diamant, sa ai parte de toata bucuria din lume, sa plutesti pe petale de flori si pe nori de fericire, iar credinta, intelepciunea, speranta si iubirea sa -ti calauzeasca pasii in noul an !
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani, si o vesnicie cu Hristos!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Geo,da a fost foarte frumos:)Macar sa fi fost si voi acolo:)Multa sanatate, pace,fericire si un nou an bogat in impliniri iti ured din inima!La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Doamna Elena,au fost clipe de bucurie si frumusete:)Doresc ca belsugul de sanatate ,bucurie,pace in Isus si un an nou plin de impliniri si binecuvantari sa se reverse peste dvs,cei dragi,prieteni,apropiati,ce mai,peste toti oamenii:)La multi ani cu drag din Atena!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Marada,Doamne ajuta!Domnul sa-i binecuvinteze cu ascultare pe ei,si pe parinti cu intelepciune ca sa-i creasca in frica de EL!:)La multi ani,muta pace si fericire si un an nou binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Mary,da asa a fost,fetita in rosu din stanga e fetita mea,si a spus poezia foarte frumos:)Felicitari pentru noul prunc ce il astepti,si doresc ca binecuvantarile Sale sa se reverse bin belsug peste familia voastra!Cu mult drag din Atena:)

    RăspundețiȘtergere
  13. @Cristake,sa-i fi vazut la lucru:))Nu mai puteai de dragul lor:)Si sunt mai dragalasi cand sunt murdari de ciocolata pe la gura:)Multa sanatate si belsug iti doresc in noul an ce vine!Cu stima Florin:)

    RăspundețiȘtergere
  14. @Daniel,nimic nu se compara cu o inima sincera de copil:)si e ingredientul principal intr-o sarbatoare mareata ca si aceasta:)Multa fericire ,sanatate ,pace,impliniri,si binecuvantari iti doresc in anul ce va veni!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Carmen iti multumesc de mesajul tau cald,care mi-a mers la suflet.A fost una dintre cele mai frumoase urari pe care am primit-o pana acum.Doresc ca iubirea Lui sa te insoteasca la tot pasul si binecuvantarile Sale sa-ti impodobeasca calea catre cer.Multa sanatate ,pace,impliniri iti doresc in anul in care pasim!Cu drag Florin:)

    RăspundețiȘtergere
  16. @Kis,,o vesnicie cu Hristos,,nimic mai mult,nimic mai putin,totul e deajuns:)Iti multumesc prietene,si iti doresc la fel din toata inima.La multi ani cu Isus:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Priviti anul care a trecut cu sufletul unul om intelept si noul an cu ochi limpezi de copil reflectand uimirea si credinta. Sperand sa ne considerati un prieten al dvs. indraznim sa va trimitem gandul nostru protector ca noul an sa va aduca dragostea, armonia, stralucirea si lumina pe care le meritati din plin. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si La multi Ani

    RăspundețiȘtergere
  18. A trecut Crăciunul...A mai trecut un an...Florin, te aşteaptă aici un dar de suflet şi o urare caldă, din toată inima!
    Dacă îţi place, ia darul şi dăruieşte-l tuturor apropiaţilor inimii tale! La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  19. Chiar un moment special:)...iti urez toate cele bune, sanatate, fericire, impliniri si tot ce iti mai doresti tu pentru anul 2010...nu in ultimul rand aprecierile mele:)...la multi ani:)

    RăspundețiȘtergere
  20. "Vyky,mai mult decît prieteni vă consider fraţi in Domnul si El să vă binecuvinteze cu tot ce aveţi nevoie in noul an in care păsim.Dragostea,pacea si bucuria să nu vă părăsească nicicînd,şi in Domnul să vă gasiţi desfătarea.La multi ani alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  21. "Mariana,da privim in urma cu tristeţe pentru ca suntem pămînteni,dar inainte cu bucurie pentru ca suntem si cetăţeni ai cerului!Iti multumesc că mă apreciezi si mă citesti:)Un an nou bogat in binecuvantari,pace,bucurie,sănătate:)La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  22. "Andrei,fiecare clipa este un moment special lăsat de Dumnezeu:)Dar sigur acesta este incărcat de sentimente:)Iti doresc sa te bucuri de fiecare moment din viata ta,si fiecare saă-ţi aducă schimbarea pe care o doresti:)La mulţi ani cu sănatate si bucurie tie si familiei tale!

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)