duminică, 11 octombrie 2009

Update intalnirea bloggerilor din Atena

Dragii mei,am vesti foarte bune in legatura cu tabara ce vreau sa o organizez anul viitor aici in Atena.In saptamana ce a trecut am avut pus pe blog potul de vot pentru a ma ghida dupa parerile voastre,in ce perioada sa programez acest eveniment.Dupa cum s-a aratat din voturi perioada 15-28 (o saptamana in acest interval )s-a aratat a fi cel mai favorabil.De asemeni cei mai multi au optat pentru o saptamana.Aseara am fost personal la patron acasa si am stat de vorba cu el asupra acestui event ce vreau sa il organizez.Intai de toate e un om foarte cumsecade.A fost incantat de ideea de a avea o tabara de romani din Romania:)El are legaturi stranse cu romanii.Se ocupa cu constructia de case,apartamente ,vile si 80% din personalul care lucreaza la el sunt romani.Am negociat cu el cazarea noastra la el in camping la un pret de 4 euro la zi de persoana(degeaba:)).De asemeni s-a oferit sa ma ajute si in organizare,un lucru bun tinand cont ca are multe conectiuni.A fost o discutie destinsa si interesanta,pentru ca am de gand sa colaborez cu el si la alte tabere.In orice caz cei mai multi ati vrut sa vedeti costurile aceste ,,peripetii,,:)).In afara cazarii celelalte preturi sunt aproximative,deoarece preturile pana la anul pot fluctua.(pot fi mai ieftine sau mai scumpe)Eu cred ca mai ieftine.Daca vom opta pentru transportul in comun,voi lua legatura cu o firma de transport pentru a negocia pretul biletului raportat la numarul de persoane ce se vor aduna.In orice caz nu vreau sa va plictisesc cu vorbarie multa.Am inchis pe perioada 15-28 august pentru o saptamana si iata preturile
De asemeni vreau sa mentionez ca lista e inca deschisa pentru toti bloggerii romani,de pretutindeni.{o sa spun eu cand ajunge:))} De acum incep sa lucrez la programul pentru durata acestui meeting,pe care al voi posta cand va fi gata.Acestea fiind spuse anunt oficial ca totul e pus la cale!!Va astept pe cat mai multi!DOAMNE AJUTA!

13 comentarii:

  1. wooow! Ce bine suna! Abea astept intalnirea! Va fi minunat!
    Te felicit pentru spiritul de organizator!

    RăspundețiȘtergere
  2. am depus cererea pentru concediu :P :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Doamna Elena,nu ,nu glumesc deloc.In linii mari cam atat o sa coste.Nici 200 de euro:)O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alina,si eu deabia astept!Multumesc de felicitari si sper sa fiu la inaltimea asteptarilor.O zi placuta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ioana,daca ai si depus cererea de concediu,treaba e ca si facuta:))Te astept cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. super tare!!! Cred ca varianta cu autocarul e cea mai buna! Asa toata lumea o sa fie unita si parca e mai funny. Cine stie, poate apare si o chitara de undeva si o sa tipe tot autocarul din Bucuresti pana-n Atena! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte acceptabil ! Sunt sigura ca va iesi o super-petrecere !
    Florin, felicitari pentru efortul tau !
    A, uitam : ce poaza faina ai la profil... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Boss,cred si eu Catalin ca e cea mai buna varianta.Nu numai ca veti fi toti impreuna si va puteti bucura de vreo chitara pe care cred ca o poate aduce Rappa_ru,ca are talent.Dar voi putea negocia si eu un pret mai ieftin la bilete:)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Leuto,acceptabil,acceptabil.Dar tu ce faci vii?:))Te astept cu drag daca te hotarasti sa vii.Multumesc de compliment!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte tare:)...parca ne si vad pe acolo :)

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)