marți, 20 octombrie 2009

Om intre oameni

.Dupa ce l-a lamurit care era treaba,a venit omul inapoi la mine si si-a cerut scuze de incident,si de-atunci nu m-a mai deranjat nimeni. .....continuare

Iata asa am ajuns sa incep sa port si eu pistol la brau ca si ceilalti,un pistol mic,,Perfecta,,de calibru mic.Treaba cu purtatul de pistoale se facea la suprafata dar totusi pe ascuns.Adica il tineai la vedere dar trebuia sa fii cu ochii in 4 de teama politiei.Din fericire nu a trebuit sa-l folosesc niciodata.Timpul trecea pe nesimtite,si in localul unde lucram totul parea sa mearga in ordine dupa parerea mea.Distractie in fiecare zi ,muzica la maxim,pitipoance,jocuri,bautura.Distractia a avut si momente neplacute.Imi aduc aminte cand am gaurit rucsacul nou nout ai unei pitipoance cu o petarda.:))Vai!ce mai plansete pe ea.Cum a fost treaba.Incepusera sa circule prin local pe la mine ,petarzi din acelea ca subtiri si mici ca batul de chibrit.Aproape toi pustanii aveau asa ceva prin buzunare,asa mi-am luat si eu.Intr-o zi pe cand ne duelam cu petarzi din acestea ,in cutia jocului de fotbal de masa,am aruncat o petarda mai tare si a sarit peste masa direct in gramada de ghiozdane si rucsacuri ce erau imprastiate pe jos de cealalta a mesei de fotbaj,facand o gaura cat oul de gaina intr-un rucsac,iar mie dupa mai multe amenintari cu politia si expulzare din sat,mi-a facut o gaura de 60 de marci in buzunar:)).O alta faza de care imi aduc aminte,a fost un pariu pus pe niste sticle de vin.Eram intr-o dupa amiaza cu prietenul meu Giuze,cu frate-su si inca cativa,stateam la taclale.Cei veni unuia din ei sa ne provoace la baute pe mine si pe Giuze.Astfel am pus pariu ,cine da o sticla de vin de 700 de grame pe gat pe nerasuflate, fara sa se imbete, castiga,celalt urmand sa plateasca amandoua sticlele.Am tras doua scaune fata in fata,fiecare pregatit cu sticla lui.Cand s-a dat startul,am pus sticla la gura,am inchis ochii si galc,galc,galc pana cand am simtit ca nu mai curge nimic.Pe moment si inca vreo 10 minute nu am avut nimic.Prietenul meu Giuze ,in 5 minute era blana, nemaiputandu-se ridica aproape nici de pe scaun.Eu m-am ridicat si am plecat spre camera,mi-am dat cu apa pe ochi si m-am intors inapoi, castigand astfel pariul.Frate-su bombanind l-a luat de brat si a inceput sa-l tarasca spre casa.Imediat cum s-a inchis usa in urma lor,am taiat-o in baie si am dat la rate tot ,simtind ca totul se invarte cu mine.Am dat cu apa rece pe fata si m-am intins un pic pe pat,dar parca mai tare se invartea totul cu mine.Vreo doua luni,nu mi-a mai trebuit vin.Eee!cate nazbatii n-am mai facut si eu!dar va mai spun si alta data:))

11 comentarii:

  1. Te-ai cam jucat cu focul Florine....
    Pute-ai sa te arzi urat de tot. A fost insa cineva de partea ta, cineva care a ispasit in locul tau.
    Slavit sa-I fie Numele Lui!
    Fii binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Inconstienta tineretii! Bine ca te-ai "strecurat" si ai iesit basma curata!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Da,mana Lui a fost tot timpul la lucru doamna Elena,caci El e statornic in promisiunile sale.,,Nicidecum n-am sa te las,cu nici un chip nu te voi parasi,,O seara binecuvantata va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Eram ca un cal breaz:))Dar ce sa-i faci,pana nu treci prin anumite incercari,nu inveti!O seara minunata s iti doresc si tie Marada!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai trait viata intr-un mod foarte periculos, faptul ca ai purtat arma te-a expus unui mare pericol...ii multumesc lui Dumnezeu ca te ocrotit ,si ti-a indreptat pasii spre calea Lui....

    O noapte impreuna cu El iti dorec!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Mary,da pot sa spun ca am trait de multe ori pe muchie de cutit chiar!O sa vezi in continuarea povestirii.O dupa-amiaza placuta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Cristian,bine ai revenit prietene!Din betie ,sigur mi-am revenit:))Din restul m-a ajutat Dumnezeu!O zi frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  8. ...Si eu, care te credeam un cumintel ! Hehe ! Nazbatios, nu gluma !
    Sa ne mai povesteasti ! :)
    Florin, iti dorect un weekend linistit alaturi de cei dragi !

    RăspundețiȘtergere
  9. @Leo,si inca nu ai vazut nimic:)Dar atunci<->acum,diferenta foarte mare!Un weekend frumos iti doresc si tie!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eeee...asa invata omul...din greseli, ca peste ani sa realizeze si sa rada de ceea ce facea cu niste ani in urma;))

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)