marți, 6 octombrie 2009

In mintea femeii

Controversata tema pentru maine,propusa de Simion Cristian ,,De ce merg femeile impreuna la baie?,,

Merg femeile impreuna la baie?Chiar asta mi-a raspuns si sotia mea cand am intrebat-o acest lucru.Cine poate intelege femeile in totalitate.Numai Mel Gibson in ,,What woman wants,,a inteles pentru numai putin timp asta.De ce merg femeile la baie impreuna?Cel mai intemeiat motiv ar fi barfa si schimbul de cunostinte,(nu ma refer la toate femeile)Cam ce e in mintea lor?Am studiat un pic tema si iata cu ce am venit:)Cel mai tare m-a amuzat un articol despre cum interpreteaza o femeie semnificatia sexuala a gesturilor unui barbat la prima intalnire. Cica nu ar mai adevarata ideea ca daca ai nasul mare sau numar mare la pantofi esti si bine dotat. Acum femeile pot verifica altfel: daca un barbat lasa bacsis prea mic chelnerului, atunci are penisul mic. Sau daca ai cardul gol, atunci esti steril. Daca vrei sa incerci restaurant nou, iti place sa te culci cu virgine sau daca te chinui prea mult sa ii gaseasti un taxi, atunci nu esti in stare sa ii oferi un orgasm.Apoi l-am asociat cu un video care arata in perspectiva ce vor de fapt femeile, si cu ce se aleg pana la urma.




Si intrebarea ramane tot mister.De ce merg femeile la baie impreuna?


Acest articol este scris in cadrul concursului "Sa aberam pe o tema data". In afara de mine, in cursul zilei de azi vor abera pe aceasta tema si ceilalti participanti si anume : Canguru,Cell61, Gamalia, Geocer, Giulia Szavo, , Iulia, Julie, Leo, Little Red, Nakudo, Orianda, Rappa_ru, Simion Cristian

18 comentarii:

  1. E foarte bun filmul ala:)...l-am vazut si eu de vreo cateva ori...cat despre ce fac ele impreuna la baie si ceea ce isi doresc, eu am o mica parere care impune o idee mare si, din ce constat, din ce in ce mai adevarata...NICI ELE NU STIU...o noapte linistita:)

    RăspundețiȘtergere
  2. filmul e perfect! :)
    Postarea si ea!
    TU? ...Si tu! Pentru ca ai un suflet maaare de tot!

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi știi cum este???
    Ca în bancul acela cu pușcăria.

    După 20 de ani ies cucoanele din pușcărie și mai stau la poartă să mai bârfescă puțin.

    Și în acest caz la fel...puțintică bârfă.

    Pupici geaninoși peste normă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca mai degraba gasesti portalul sufletului....

    RăspundețiȘtergere
  5. In ultimele zile nu stiu ce am, dar ma ocoleste inspiratia in mod constant. Asa incat nu pot decat sa ma bucur pentru faptul ca altii au mai multa decat mine. Si tu esti printre aceia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu cred ca este chiar asa.Poate daca veti avea mai multa rabdare cu noi, veti afla exact ce este in mintea noastra.
    Te asteapta un premiu la mine, pentru toate lucrurile frumoase pe care le-am gasit aici.

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte tare articolul :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Rappa_ru,corect!Nici ele nu stiu:))Dar ceva cauta tot timpul:)O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Alina iti multumesc mult de aprecieri!Iti doresc o seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Geanina,ce onoare!Asa deci pana la urma mergeti la baie impreuna voi femeile:)))Iti intorc pupici prietenosi:)!O seara plina de frumos iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Gamalia,si tu,tocmai in apa l-ai ascuns?!:))

    RăspundețiȘtergere
  12. @Geo,amice dupa o pauza scurta esti ca nou:))Lasa ca si noua ne-a lipsit in unele momente inspiratia si ne-am bucurat din plin de a ta!Felicitari pentru initiativa ta de a propune acest joc in care am mai cunoscut cateva persoane deosebite!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Miki,"The great question that has never been answered, and which I have not yet been able to answer, despite my thirty years of research into the feminine soul, is 'What does a woman want?'"
    Sigmund Freud.Eu las misterul sa fie mister.De altfel e mai romantic cand lucrurile sunt invaluite in mister;)Multumesc mult pentru premiu !

    RăspundețiȘtergere
  14. @Mel,multumesc de vizita si de aprecieri!

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.youtube.com/watch?v=sdfJq7Xa4Mo - apropo de tema ... :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Florin, e doar o aberatie nu-i asa?

    Nu vreau sa cred ca ai o astfel de parere despre femei...

    O zi frumoasa si binecuvantata !

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)