marți, 1 septembrie 2009

Invitatie pentru toti Bloggerii!!!

Imi place sa ma adresez voua cu dragii mei.Asa ca dragii mei,m-am tot gandit zilele acestea la chestia asta cu blogul.E o treaba interesanta ,te tine ocupat:)),cunosti oameni noi,vezi si cum gandesc alte persoane,spui ce ai pe suflet,scrii din inima,dar parca totusi lipseste ceva!Si ma tot gandeam ce anume?Asa ca discutand cu cativa amici printre care si Geo(geocer),am ajuns la concluzia ca din tot peisajul asta frumos si antrenant,lipsesc intalnirile fata in fata!Si ne-am gandit ca anul viitor sa organizam o reuniune a blogerilor romani(cel putin cei care ne cunoastem intre noi si doresc acest lucru),aici in Atena pentru a completa acest deficit!
Scopul acestei reuniuni este simplu,fiind acela de a ne cunoaste intre noi,de a schimba cunostinte,idei si de ce nu, de a schimba lumea nostra incepand de la o scanteie:).O maxima spune asa:,,Nu poti invata prea multe ascultand doar de tine insati,,sau altfel spus,mai invata si din greselile altora,nu vei avea timp sa le faci tu pe toate,,:))Sa nu va plictisesc prea mult, in functie de reactiile voastre ,voi reveni cu detalii despre felul cum se va organiza,perioada aproximativa,etc....sunteti invitati toti fara restrictii si astept parerile voastre!O dupa amiaza placuta la toti!

17 comentarii:

  1. Florine, nu uita sa treci pe la mine pe blog. O sa vezi ca sunt cateva persoane incantate de ideea ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Kali Spera Florin!! Ti kanis? :)
    E o idee super frumoasa si-ti multumesc atat in nume personal cat si in numele celorlalti!
    Atena, intr-adevar e o locatie deosebita si merita vazuta!
    Totusi, pentru ca exista si un totusi, as veni cu propunerea ca intalnirea sa fie undeva pe la mijloc , unii dintre noi vor veni cu masinile! :) Salonic ar fi o sugestie!
    Eu personal am vazut Atena de multe ori, as reveni mereu acolo , macar pentru berea Mithos dar... ar trebui ca toata lumea sa-si poata permite o astfel de excursie!
    Iti multumesc mult inca o data pentru invitatie, iar din punctul meu de vedere sunt total deschis pentru asa ceva, ar fi o experienta frumoasa sa ne cunostem cu totii !
    Ma-nclin!

    RăspundețiȘtergere
  3. E frumoasa ideea ta si totodata interesanta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poli kala eyfatisto!Am ales Atena pentru ca stiu un loc perfect unde am putea sa ne intalnimin liniste gandindu-ma inainte de toate la cei cu posibilitati limitate,de aceea cred ca e locul perfect pentru ca este destul de ieftin.O sa va dau mai multe detalii curand.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. La fel mi-a parut si mie Emanuel,de aceea am si facut-o publica.Eventual am sa fac un tabel cumva,undeva intr-un chenar aici pe blog pentru cei care vor sa se inscrie.Deocamdata astept un pic sa vad si alte pareri.O seara placuta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. din cate am inteles planifici asta pentru la anu... eu sunt poate mai pesimist.... mi se pare un pas cam mare pana in grecia... asta pentru prima data... stiu ca romanania nu stie sasi arate frumusetiile (doar o avem pe Udrea la turism)
    la inceputul veri am fost in Scoala de vara din Fagaras... am stat cam 10 zile si locurile sunt superbe... deci prima data de ce nu sar organiza in romania?
    unul din motive ar fi numeroasele complicati in organizare si de ce nu si finaciare
    al doilea motiv ca totul sa fie k... mi se pare k daca cativa ar avea experieta si totul ”sa meaga ca uns”?

    apropo ”tradatorule” nu vrei sati mai vezi tara deloc? tia lasat un gust chiar atat de amar?

    RăspundețiȘtergere
  7. Excelentă idee... Hai s-o facem! Sper ca proiectul să se realizeze... Plăcerea ar fi de partea noastră...

    RăspundețiȘtergere
  8. @Handesion,in primul rand nu ma simt tradator!Am ajuns aici de nevoie si tot ce am realizat pana acum in viata am facot-o doar eu cu ajutorul lui Dumnezeu.Din pacate in tara noastra datorita ,,rechinilor,,de la putere nu prea ai de la cine sa ceri ajutor sau o sansa sa te afimi cu ceva!Mi-e dor de locurile natale si pot sa spun ca m-am nascut si am crescut in cele mai frumoase locuri din Romana.Targoviste-nascut Pucioasa-crescut.Timisoara -casatorit.Asa ca nu-mi spune tradator,pentru ca nu sant mai mult decat m-a tradat pe mine sa nu spun tara,mai bine zis oamenii de la putere care puteau sa faca ceva pentru multi ca mine!O seara placuta sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tentant. Mi-ar placea dar cum ziua de maine nu ne apartine, .....Faca-se voia Lui!
    Tie Florine iti trimit toata pacea si bucuria pe care le-am primit de la EL.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ar fi foarte bine sa faci un tabel cu cei care s-au aratat dornici sa participe si sa-l afisezi pe blog. In al doilea rand, ar fi bine sa dai mai multe detalii, astfel incat sa stie oamenii la ce te-ai gandit. Parerea mea !

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca nu se duce Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed.:))) Ai tu darul ăsta de a strânge oamenii lângă tine. Sunt sigură că vor veni multi în frumoasa Atena să se bucure alături de tine...Poate voi veni si eu. Mereu mi-am dorit să vizitez Grecia ;)...Doar ştii prea bine că şi tu eşti preferatul meu şi mi-aş dori să te văd în carne şi oase :)). Multumesc pentru urare şi îţi doresc din toată inima să reuşeşti să materializezi toate ideile tale frumoase. O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  12. E interesanta ideea, dar ramane de vazut cat de realizabila e ! :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Ah! Şi mie îmi lipsesc feţele dragi de dincolo de monitor! Eu deja ma-am întâlnit cu trei persoane din blogosferă :) iar anul trecut am organizat o tabără de creaţie cu ,,poeţii" de pe Forumul Oastei Domnului..şi acolo ne-am văzut feţele...Nu puteam să mai aştept să treacă timp...prea îmi intraseră în suflet şi mi-era dor să îi cunosc faţă către faţă...Deci, ideea ta e pe gustul meu...Numai că cine ştie ce voi face la anul...Mă încântă o vacanţă la Atena :) Să vedem dacă îl v aîncânta şi pe soţul meu :)
    Felicitări pentru idee!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu cred în acest proiect, sunt pe listă deja...ha,ha,ha... atât a trebuit , să aflu...

    Mulţumesc pentru iniţiativă şi îţi promit că o să am grijă ca totul să devină realitate.

    Ai tot sprijinul meu, nu ezita să-mi ceri ajutorul dacă este nevoie.

    Pupici geaninoşi peste normă!

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca ai primit si pupici geaninosi (sa nu uitam ca sunt inscrisi ca si marca inregistrata la OSIM), atunci e clar ca ai dat lovitura. Eu abia astept tabara asta bloggeristica.

    RăspundețiȘtergere
  16. :))Deja simt mirosul gratarului si compania voastra placuta!Multumesc de pupici Geanina si tie geo pentru suport.Si fiti siguri ca am sa apelez la seviciile voastre!

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)