sâmbătă, 29 august 2009

Dragii mei,(ma refer la toti care ma viziteaza,imi citesc gandurile sau pur si simplu sunt in trecere pe blogurile mele)vreau sa va spun ca ma simt asa de bine in compania voastra incat de fiecare data cand ajung acasa deabia astept sa ma intalnesc cu voi aici pe blog.Sa imi impartasesc gandurile cu voi, sa vizitez prietenii,sa raspund la comentariile voastre.Imi sunteti dragi asa cum sunteti si ma bucur de compania voastra ori de cate ori intru aici.De fiecare data cand imi scriu gandurile mele,parca va vad in spatele monitorului ,zambind,melancolici ,suparati,plictisiti.Iar daca cu gandurile mele v-am putut aduce un zambet,un fior de dor,o amintire placuta,melancolie,putina speranta sau pur si simplu v-am tinut ocupat gandul pentru putin,asta ma multumeste si ma face sa ma simt util .Vreau sa va spun ca sunteti deosebiti fiecare in parte si asta va face unici.Nu renuntati niciodata la visele si aspiratiile voastre pentru ca ele va definesc ca si persoane.In orice imprejurare cereti ajutorul Domnului si multumitii de fiecare lucru care vi se da.Va multumesc ca simtiti cu mine si sper sa o faceti in continuare.Cu stima Florin!






17 comentarii:

  1. Florin,gandurile tale daruiesc mai mult decat un simplu suras ,sau un dulce fior,...,cuvintele tale ne invaluie cu miresme de credinta si au aroma de iubire divina...Noi trebuie sa-ti multumit pentru adierile de suflet cu care ne astepti aici...

    O duminica binecuvantata iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoasă primire la prima oră a dimineţii...Îmi tremură inima de un fior sfânt, fiorul ce îl dă părtăşia de dincolo de monitor...părtăşia resimţită din legătura duhului...Mulţumim mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. O duminică binecuvantata! Multumesc pentru comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ar fi sa fiu dus la inchisoare si mi s-ar ingadui sa iau cu mine numai o singura carte, as alege Biblia. (Goethe)
    Aceasta cugetare imi intareste convingerea ca Biblia (sola scriptura) este ghidul care conduce sufletele spre rai, si iti recomand sa citesti iosua 1;8

    RăspundețiȘtergere
  5. @Mmary,daca nu ati fi voi cu care sa impartasesc ceea ce simt,cu siguranta as fi mai putin inspiarat sa scriu despre dragoste si sufletul meu ar fi mai gol.O noua saptamana binecuvantata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine te-am regăsit!

    Sunt o cititoare fidelă, mulţumesc pentru cuvintele ce le laşi pe blogul meu!

    O seară de mare frumuseţe!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Mariana,nici nu stii cat ma bucura aceasta partasie!De cand v-am cunoscut(atat cat se poate prin intermediul blogului)am stiut ca sunteti deosebiti si m-am atasat de voi, prin asta facandu-ma sa-mi dau seama ca am si eu lipsuri spirituale ,culturale,sufletesti si care sunt completate de voi prin postarile voastre.Ma simt mai bogat de fiecare data cand trec pe meleagurile blogurilor voastre adunand rodul inimii voastre.cred ca fiecare incercam sa punem ce avem mai bun atunci cand suntem gazde:)O saptamana binecuvantata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Lifer,blogul tau este plin de invataturi sufletesti mai ales ca vin de la o fata asa de tanara ca si tine dar cu o credinta asa de mare!Eu iti multumesc!O saptamana plina de har iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Geanina ,bine ai revenit draga!Ma simt onorat ca te am printre cititorii mei fideli!Cred ca ai petrecut fantastic,deabia astept detalii suculente:)O seara superba iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Kis,iti multumesc de indemnul tau plin de intelepciune!Domnul sa te binecuvinteze!O saptamana binecuvantata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Admir mult sinceritatea gandurilor tale si caldura cu care o oferi.
    Multa pace si binecuvantare de la Domnul nostru!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu iti multumesc pentru frumoasele ganduri trimise catre noi si te felicit pentru activitate, pentru ca esti inimos si ai initiativa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu iti multumesc pentru ceea ce daruiesti prin scris. Multi care te citesc se simt mai bogati! Felicitari pt ce faci si mult spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Doamna Elena,un asa compliment din partea dvs.imi merge la suflet.Multe binecuvantari si dvs!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Geo,iti multumesc de cuvintele tale frumoase.Cat despre inima,fac si eu ce pot in limitele mele dar o fac cu drag!Te mai astept pe la mine!

    RăspundețiȘtergere
  16. @Mikaela,daruiesti- primesti!Si eu primesc mult de la voi si incerc sa ma revansez:)O zi superba iti doresc si o cale lina pe drumul casniciei proaspat incepute!

    RăspundețiȘtergere
  17. Florin, sentimentele pe care le-ai marturisit aici sunt reciproce ! Multumim !

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)