miercuri, 15 iulie 2009

Fa-ti timp

''Durere exista pretutindeni,dar haideti sa uitam de durerea din sufletul nostru ingrijindu-ne de durerea din sufletul altora,,


In trecerea-ti grabita, prin lume catre veci,
Fa-ti timp macar o clipa!sa vezi pe unde treci.
Fa-ti timp sa vezi durerea si lacrimi care curg,
Fa-ti timp sa poti cu mila,sa le alini trecand.
Fa-ti timp sa stai cu mama,tatal tau,batranii!
Fa-ti timp de-o vorba buna si-o coaja pentru caini.
Fa-ti timp acum!ca-n urma zadarnic ai sa plangi,
Comoara risipita a vietii,n-ai sa mai poti s-o strangi!
Fa-ti timp!

7 comentarii:

  1. Frumoase indemnuri! Poezia e mult mai lunga, iar autorul este Traian Dorz. Anul trecut am realizat un PPS foarte apreciat de colegi!

    PS. Sa nu fii suparat pe Luana! :) Are un gand bun! Eu am incercat sa vorbesc cu ea.M-au ajutat sfaturile ei. Doresc mult sa ma perfectionez pentru a putea reda cat mai bine ceea ce simt prin vers!

    O zi frumoasa iţi doesc!

    Şi să nu uit: mulţumesc de vizita făcută şi de cuvintele de apreciere!

    Voi reveni cu drag! Poezia mă cheamă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca poezia mai lunga,eu am scris-o ca si un andemn si pe Luana nu sunt suparat,poate ca am reactionat impulsiv pe moment dar mi-a trecut:)Accept orice critica.Critica buna ma motiveaza,ritica rea ma corecteaza.Pur si simplu nu am avut timp sa-i raspund din cauza ca am foarte ocupat.Imi cer scuze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar, poezia e foarte frumoasa. Cat despre Luana, eu nu stiu nimic. Stiu doar ca melodia lui Chilian din fundal e scrisa special pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Geocer ,cred ca toti am trecut pe aici:).Multumesc de vizita si te mai astept.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e nimeni suparat pe Luana...ideea e ca scriind poezie trebuie sa te simti liber. O regula impusa te incatuseaza si nu lasa cuvantul sa iasa la iveala. Sau revenim la suprematia formei si denigrarea fondului? Degeaba respecti toate normele lingvistice daca nu spui nimic....

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place cum gandesti Mikaela!gandesti la fel ca mine:))Mai scrie si tu cate ceva,ca iar ai disparut, pe la tine pe blog am mai trecut doar asa sa-ti spun salut!:)P.S nu pot sa postez comentarii la tine pe blog.Ai probleme de pagina. Mergi in meniul setari din pagina ta de blog la cartela comentarii si seteaza pagina asa:La paragraful:Plasarea formularului pentru comentarii: selectati fereastra tip pop-up si se rezolva.Asta e valabil pentru toti cei ce aveti aceeiasi problema printre ei se numara si Mel daca citesti ,fa la fel.Pe curand.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am rezolvat, cred, problema cu comentariile. momentan sunt fff ocupata...deh...pregatiri de nunta si toate cele :)))) si chiar nu am avut timp sa mai scriu nimic. in curand, poate....numai sa mi se limpezeasca gandurile...Numai bine! P.S. Normal ca gandim la fel...doar scriem aceeasi poezie din inima ;)

    RăspundețiȘtergere

Scriu tot timpul ceea ce simt,faceti si voi la fel:)